PRIVE-LES VAN DIGI-ANJA

Heeft u hulp nodig bij het goed kunnen rijden op de digitale snelwegen? Dan steek ik u graag de helpende hand toe! Aan de hand van uw persoonlijke vragen en kennis kom ik graag bij u thuis om u wegwijs te maken in de digitale wereld, specifieke vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. Natuurlijk kunnen we ook afspreken bij mij of op elke andere locatie met goedwerkende wifi.

Zo kunt u mij inhuren voor het leren werken met uw tablet/telefoon,computer of e-reader. Ik leg u de algemene functies uit en al spelenderwijs leert u de belangrijkste functie’s van uw apparaat.

Ook kan ik u leren zich te verdiepen in de mogelijkheden van uw apparaat. Wilt u meer weten van het lezen van ebooks? Of van foto-bewerking? Skypen? Ook daar kan ik u verder mee helpen.

Tevens kan ik u helpen als u computer/laptop is vastgelopen, u vragen heeft over de veiligheid of privacy-instellingen van uw computer of u uw computer geschoond wil hebben.

Tenslotte adviseer ik u graag bij de aankoop van uw nieuwe of tweedehands telefoon, tablet of computer. Er zijn zoveel apparaten op de markt dat het soms lastig is een keuze te maken. Aan de hand van uw persoonlijke wensen geef ik u een advies en help u desgewenst met de aankoop. Natuurlijk installeer ik uw nieuwe apparaat en zorg voor een goede overgang en wegwijs erop.

Mijn uurtarief is zeer schappelijk en u krijgt waar voor uw geld. Natuurlijk krijgt u ook service en nazorg. Dit is inclusief en maakt deel uit van de kwaliteit van Digi-Anja!