WIE IS DIGI-ANJA?

DIGI-ANJA is de naam van mijn bedrijf. Mijn echte naam is Anja Slegt.

Ik woon in Voorschoten en heb van mijn hobby namelijk telefoon, tablets en computers, mijn werk gemaakt.

Waar ik begon met alleen het gebruiken van een computer en een tablet heeft mijn kennis zich nu uitgebreid naar telefoons, e-readers, veiligheid en privacy, socia; media etc. En natuurlijk probeer ik op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de digitale wereld.

In 2012 kocht ik mijn eerste tablet, de IPad 1, het oermodel van Apple. En ik was verkocht. Een heerlijk gebruikersvriendelijk apparaat vond ik het. Snel en eenvoudig te bedienen. Je hoefde niet meer je hele desktop of laptop op te starten, maar ik kon gewoon met mijn tablet op schoot internetten en emailen. Ook ik kon toen nog niet bedenken dat het hebben van een tablets en smartphones zo’n grote vlucht zou nemen en ik daar mijn werk van zou maken.

Gelijk met de opkomst van de tablets, kwam de social media op. Facebook, Twitter, Linked in en meer recent Instagram, Snap chat etc. Ook daar werd ik een fan van en probeer ik graag op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Tevens heb ik mij meer verdiept in de kennis van de hardware en instellingen van computers en laptops. Veiligheid in de digitale wereld wordt steeds belangrijker  net als het bewaken van je privacy op de digitale snelwegen.

Vroeger stond ik op kantoor al bekend als degene die je moest vragen als het tekstverwerkingsprogramma weer eens was vastgelopen of de printer rare dingen deed. Een beetje een computernerd zat er blijkbaar toen al in.

Daar ik van het pre-computertijdperk ben, bouwjaar 1967, kwam ik tijdens mijn studie politicologie pas in aanraking met computers. Eén vak was programmeren in de toen hippe taal Pascal. Nou daar bakte in weinig van en programmeren doe ik nog steeds niet, net als reparatie en het aanleggen van allerlei netwerken met kabels in uw huis.

Ik heb veel ervaring met lesgeven aan kleine en grotere groepen alsmede met 1 op 1 educatie. Ik vind het erg fijn om anderen uit te leggen hoe computers/tablets/telefoons werken en zo hun wereld een stukje te vergroten en makkelijker te maken.